Bestelinformatie - Toppiesjoppie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bestelinformatie

Klantenservice
Bestelinformatie

Bestelproces

Wanneer u uw bestelling plaatst ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres met een overzicht van de bestelde artikelen. LET OP: Wanneer u een bestelling plaatst verplicht u zich ertoe het bestelde te betalen.
Mocht u niet binnen 24 uur een bevestigingsmail hebben ontvangen neemt u dan contact op met Toppiesjoppie (info@toppiesjoppie.nl).
Alle prijzen in de winkel zijn in Euro (€), inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling

Vooruitbetaling; Het volledige bedrag dient binnen zeven dagen na de orderbevestiging betaald te zijn, tenzij anders overeengekomen. Alle informatie met betrekking tot overschrijving vindt u terug in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Houd u er rekening mee dat transacties, zowel binnen Nederland als internationaal, enkele dagen onderweg kunnen zijn voordat het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven.

Levertijd

Wij streven er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Na ontvangst van u betaling word u bestelling binnen 48 uur verzonden. Mocht onverhoopt het artikel niet voorradig zijn, dan word u daar van per e-mail op te hoogte gesteld.

Wat zijn de verzendkosten?

- Voor het verpakken en verzenden van bestellingen via de brievenbus, hanteren wij een vast tarief van € 1,95 per brievenpost verzending.

- voor het verpakken en verzenden per pakketpost berekenen wij € 4,95 inclusief BTW per bestelling.

- wij berekenen geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 30,00, binnen Nederland.

- naar het buitenland zijn de verzendkosten hoger, dit kan per land verschillen. Voor zendingen naar het buitenland worden de kosten na bestelling bepaald. U zult hiervan een aangepaste factuur ontvangen.

Retour sturen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Toppiesjoppie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@toppiesjoppie.nl.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@toppiesjoppie.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu